Ученици-њихови успеси

Постављено: 20.05.2023. Републичко такмичење из енглеског језика


На републичком такмичењу из енглеског језика које је одржано 20. маја у Врању, ученици наше школе су још једном показали да вредан рад и посвећеност воде до успеха.
Емилија Јевтић, 2. разред гимназије - 2. место,
Ајла Кодрић, 1. разред гимназије - 3. место и
Михаило Ивановић, 4. разред гимназије - 3. место.
Поред ових ученика, високо рангирани ученици су и Вук Липовац и Ђорђе Вујановић на чије учешће смо такође веома поносни.

 

Постављено: 23.04.2023. Окружно такмичење из биологије


Данас су на Окружном такмичењу из биологије у Шапцу учествовали ученици наше школе: Александра Тадић (IV-3), Јелена Томић (III-3) и Урош Зељић (III-3), у пратњи професорке биологије, Дејане Катић. Ученици су остварили одличне резултате. Урош Зељић и Јелена Томић су освојили прво место(98 бодова), са највише освојених бодова, и тиме се пласирали на Републичко такмичење из биологије које ће се одржати у мају.
Честитамо ученицима и професорки на великом успеху!

Похваљујемо Александру Тадић (IV-3) која је освојила 75 бодова а 80 бодова је било потребно за треће место.

 

Постављено: 22.04.2023. Регионално такмичење из енглеског језика у Центру за таленте


Данас је у Лозници у Центару за таленте одржано регионално такмичење из енглеског језика.  Професори енглеског језика, Татјана Савић и Марија Милетић су веома задовољни резултатима својих ученика:
I разред:
Aјла Koдрић -3.место
II разред:
Eмилија Јевтић -2. место
IV разред:
Ђорђе Вујановић -1.место
Aња Спасојевић -2.место
Вук Липовац -2.место
Михаило ивановић -2.место

 

Постављено: 17.03.2023. Општинско такмичење рецитатора


На општинском такмичењу рецитатора, ученице наше школе су оствариле запажен успех и пласирале се на Окружно такмичење:
1. место Сара Смиљанић
2. место Лана Зељковић и
3. место Анђела Дубачкић
Честитамо ученицама и професоркама српског језика и књижевности на уложеном труду и оствареним резултатима

 

Постављено: 11.03.2023. Књижевна олимпијада-окружно такмичење!


У Гимназији ,,Вук Караџић" у Лозници, 11.03.2023.године, одржано је oкружно такмичење из књижевности - Књижевна олимпијада. Наша школа имала је представнике у свим разредима. Сара Смиљанић, ученица првог разреда гимназије, освојила је II место. Честитамо Сари и њеној менторки Љиљани Станковић!

РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ ИСТОРИЈЕ!

Републичко такмичењe и смотрa ученика женских и мушких фризера, одржано

у Београду, 11.03.2023.


На 24. Републичком такмичењу и смотри ученика женских и мушких фризера које се одржало у Београду, 11.03.2023. године, представнице наше школе, Јована Јовић и Софија Ивановић су освојиле 5. место у екипној конкуренцији женских фризера, под менторством наставника практичне наставе Драгане Милкић, Весне Марковић и Ружице Митрић.
У појединачној конкуренцији, ученица II разреда, Софија Ивановић је освојила високо 2. место у категорији шишања, као и 3. место у укупном пласману за прву и другу фризуру.
Осим такмичарима захвалност дугујемо и нашим лепим моделима: Катарини Крсмановић, Николини Јовић, Николини Ивановић и Тијани Лукић, које су својим присуством и посвећеношћу помогле својим другарицама да остваре овај значајан успех због чега је тај успех делимично и њихов.
Са освојена 2 пехара и екипном дипломом наша школа је наставила успешан низ на Републичким такмичењима.
За крај, 24. такмичење је завршено, а од сутра почињу припреме за 25. са циљем да се овогодишњи успех понови или направи још бољи.

 

Постављено:13.02.2023. Књижевна олимпијада


У суботу, 11.фебруара 2023.године у нашој школи одржано је општинско такмичење из Књижевне олимпијаде.

На окружни ниво пласирали су се следећи ученици:

 • Сара Смиљанић - I3
 • Ајла Кодрић - I3
 • Емилија Јевтић - II3
 • Јелена Томић - III3
 • Ања Спасојевић - IV3
 • Бојана Антонић - IV3

Aнастасија Јовановић, ученица III3, директно се пласирала на окружни ниво због прошлогодишњег учешћа на републичком такмичењу.

Постављено:10.12.2022.


Данас су ученици наше школе  били веома успешни  на општинском такмичењу из енглеског језика и историје.

Три прва места заузели су:

 • Ајла Кодрић (I3) –енглески језик
 • Емилија Јевтић ( II3) - енглески језик
 • Бојана радивојевић (I6)-историја

Два друга места:

 • Сара Смиљанић ( I3)- енглески језик
 • Михаило Ивановић (IV3) - енглески језик

Три трећа места:

 • Ања Спасојевић (IV3) - енглески језик
 • Ђорђе Вујановић (IV3) - енглески језик
 • Вук Липовац (IV3) - енглески језик

 

Постављено:24.05.2019.


Ученица наше школе, Анастасија Петковић, освојила је треће место на Републичком такмичењу и смотри из енглеског језика Р.Ц.Т., као и специјалну награду за одбрану рада.Све похвале за Анастасију и њену професорку.

20.05.И 21.05.2016. у Радаљској бањи одржана је Национална географска олимпијада.Олимпијада је одржана захваљујући нашем ученику Петковић Ђорђу који је прошле године победио на овом такмичењу и који у августу одлази на Светску олимпијаду у Пекинг.Срећно Ђорђе. Погледајте фотографије.

26.10.2015. Школски турнир у малом фудбалу

На овогодишњем турниру у малом фудбалу победили су дечаци одељења III-1 (економски техничар). Очекујемо и победнице чија су такмичења у току.

Ученици наше школе постигли су следеће резултате на регионалној смотри научно-истраживачких радова талентованих ученика, одржаној 09. маја у Лозници:
- Ђорђе Петковић, ученик 3. разреда гимназије - 1. место из географије
- Тања Ћирић, ученица 3. разреда гимназије - 3. место из биологије
- Марко Радић, ученик 4. разреда гимназије - 3. место из енглеског језика
Сви ученици су се пласирали на Републичку смотру научно- истраживачких радова, талентованих ученика. Честитамо нашим ученицима и њиховим менторима!

На Националној географској олимпијади, одржаној 26.04.2015. у Гимназији "Руђер Бошковић" у Београду, ученик наше школе,Ђорђе Петковић (III-3) заузео је ПРВО место.Све похвале и честитке за њега и проф.географије Снежану Спасеновић.

На Окружном такмичењу из биологије, одржаном у Шапцу 19. 04. 2015.ученица првог разреда гимназије, Смиљанић Биљана освојила је 3. место а ученица трећег разреда гимназије, Тања Ћирић 1. место са освојених 97 бодова и пласман на Републичко такмичење.Честитамо нашим ученицима и проф.биологије Драгици Пантовић.

 

Републичко такмичење из рачуноводства одржано је 3. и 4.априла 2015. године у Свилајнцу. Нашу школу представљао је Милан Ружић, ученик четвртог разреда, смера економски техничар.У конкуренцији 34 средње економске школе из целе Србије, Милан је заузео солидно 14. место.Похвале за Милана и његовог ментора, Радоја Крстића, проф..
На Републичком такмичењу женских и мушких фризера одржаном 27.3.2015.у Сремској Митровици,
ученици наше школе су освојили 5. место екипно у категорији мушких фризура. Ученица Марина Милошевић освојила је 5. место појединачно у категорији женских фризура. Честитамо нашим ученицима на сјајним резултатима у озбиљној конкуренцији.

Победници школског турнира у одбојци, ученици IV-3 одељења

18.2.2015.Прво место на Окружном такмичењу у одбојци